Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Tietoja liittyen Alma Median 25.3.2020 pidettävään yhtiökokoukseen ja koronavirustartuntaa ennaltaehkäisevistä toimista

Tietoja liittyen Alma Median 25.3.2020 pidettävään yhtiökokoukseen ja koronavirustartuntaa ennaltaehkäisevistä toimista

Alma Media Oyj      Tiedote 16.3.2020

TIETOJA LIITTYEN ALMA MEDIAN 25.3.2020 PIDETTÄVÄÄN YHTIÖKOKOUKSEEN JA KORONAVIRUSTARTUNTAA ENNALTAEHKÄISEVISTÄ TOIMISTA

Koronavirustilanteen vuoksi Alma Media on ryhtynyt ennakoiviin toimenpiteisiin tartuntariskin pienentämiseksi yhtiökokouksessaan. Yhtiökokous pidetään aiemmin ilmoitetun mukaisesti 25.3.2020 kello 12.00 Bio Rex -elokuvasalissa, Lasipalatsin toinen kerros, osoite Mannerheimintie 22-24, Helsinki.

Alma Media järjestää osakkeenomistajille mahdollisuuden seurata yhtiökokousta videon välityksellä. Alma Media suosittaa tätä kaikille, jotka kuuluvat koronaviruksen riskiryhmiin, ovat viime aikoina palanneet ulkomaanmatkalta tai olleet tekemisissä koronaviruksen sairastuneen henkilön kanssa.

Osakkeenomistajia pyydetään huomioimaan se, että videoyhteyden kautta osakkaan osakkeiden ei katsota osallistuneen yhtiökokoukseen. Puheenvuorojen pyytäminen tai äänestäminen ei ole mahdollista videoyhteyden kautta. Henkilöosakas voi käyttää äänioikeuttaan yhtiökokouksessa asiamiehelle osoitetun valtakirjan kautta. Valtakirjat on toimitettava yhtiölle viimeistään 20.3.2020 klo 12.00 Suomen aikaa osoitteeseen yhtiokokous@almamedia.fi.

Yhtiökokouksessa kaikki esitykset ja puheet, mukaan lukien toimitusjohtajan katsaus, pidetään lyhyinä ja minimissään. Toimitusjohtajan katsaus on mahdollista katsoa myös myöhemmin yhtiön sijoittaja-verkkosivuilta.

Lisäksi hallituksen ja johtoryhmän jäsenten osallistuminen on rajoitettu yhtiökokouksessa minimiin.

Tilaisuudessa ei ole kahvitarjoilua, ei tuote-esittelyjä eikä jaettavia lehtiä. Salissa osallistujien väliin jätetään tilaa ja käytössä on seisovia mikrofoneja, joita ei kierrätetä osallistujien keskuudessa. Käsidesiä on saatavilla kokouspaikalla. Ovet avataan klo 11.00 ja osakkeenomistajat ohjataan rekisteröintitiskiltä suoraan kokoussaliin.

Lisätietoja yhtiökokouksen seuraamisesta verkkolähetyksen kautta sekä toisen henkilön valtuuttamisesta on saatavilla yhtiön verkkosivuilla.

Yhtiökokouksen ajaksi on tilattu jatkuva siivous tilojen hygieenisyyden varmistamiseksi.

Jakelu: keskeiset tiedotusvälineet

Lisätietoja: Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 2201

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva digitaaliseen palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Alma Media toimii 11 Euroopan maassa. Alma Mediassa työskentelee noin 1 800 ammattilaista. Alma Median vuoden 2019 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 250,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi. 

  • Julkaistu: 16.3.2020, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli