Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Muuttomaailma Oy kokonaisuudessaan Alma Mediapartnersin omistukseen

Muuttomaailma Oy kokonaisuudessaan Alma Mediapartnersin omistukseen

Alma Media Oyj                                                          25.2.2020 Lehdistötiedote

MUUTTOMAAILMA OY KOKONAISUUDESSAAN ALMA MEDIAPARTNERSIN OMISTUKSEEN

Muuttomaailman osakekanta on siirtynyt kokonaisuudessaan Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartnersin omistukseen. Aiemmin Alma Mediapartners omisti 25 prosenttia yhtiöstä. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Muuttomaailma Oy ylläpitää ja kehittää täyden palvelun markkinapaikkaa, jossa asunnonvaihtaja voi helposti suunnitella muuttonsa, kilpailuttaa palvelutarjoajat, vertailla ja valita itselleen sopivimman muuttofirman sekä hakea muuttoon liittyvää rahoitusta.

Muuttomaailma.fi –muuttosivusto on perustettu vuonna 2015. Tähän mennessä yli 65 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa palvelussa. Palveluun on rekisteröitynyt yli 350 muuttofirmaa eli suurin osa Suomen kaikista muuttofirmoista. Muuttoja Suomessa arvioidaan tehtävän vuosittain noin 900 000.

Muuttomaailman liikevaihto oli vuonna 2019 yhteensä 0,5 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Heikki Huttunen, toimitusjohtaja, Alma Mediapartners Oy, puh. 010 665 3423
Eero Rönkkö, Muuttomaailma Oy:n perustajaosakas, puh. 0500 222 000

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva digitaaliseen palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Alma Media toimii 11 Euroopan maassa. Alma Mediassa työskentelee noin 1 800 ammattilaista. Alma Median vuoden 2019 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 250,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi. 

  • Julkaistu: 25.2.2020, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli