Alma Media > Mainostajalle > Tyyli.com on ehdolla vuoden muotivaikuttajaksi – Fashion Finland palkitsee suomalaisen muodin tekoja

Tyyli.com on ehdolla vuoden muotivaikuttajaksi – Fashion Finland palkitsee suomalaisen muodin tekoja

Muotikaupan liittona aiemmin tunnettu Fashion Finland järjestää 28.2.2020 Fashion Gala Dinner + Awards 2020 -muotigaalan, jossa palkitaan vuoden 2019 paras markkinointiteko, ympäristöteko, muotielämys ja muotivaikuttaja.

Iltalehden muotisivusto Tyyli.com on ainoana mediana ehdokkaana vuoden muotivaikuttajaksi. Samasta palkinnosta kilpailevat myös artisti Anna Puu, stailisti Vesa Silver, tv-toimittaja Maria Veitola sekä Aalto-yliopiston lehtori Tuomas Laitinen.

Tyyli.com tavoittaa yli 1,3 miljoonaa muodista ja kauneudesta kiinnostunutta lukijaa kuukaudessa*, ja painii siten ihan omassa luokassaan verrattuna muihin Suomen muotisivustoihin.

– Olemme rakentaneet Tyyli.comista Suomen suurinta ja vaikuttavinta muotisivustoa määrätietoisesti. Mahtavaa, että meidät noteerataan näin, että olemme ainoana mediana ehdolla juuri tässä kategoriassa, julkaisupäällikkö Piia Rantio kommentoi.

– On suuri ilo ja kunnia olla mukana ehdokkaana. Kerromme muodin eri aihealueista kepeällä mutta asiantuntevalla otteella, ja on hienoa nähdä, että muotijournalismille on paikkansa isossa uutismediassa, muotitoimittaja Milja Haaksluoto sanoo.

Kaikkiin ehdokkaisiin ja palkitsemisesta päättävään tuomaristoon voit tutustua Fashion Finlandin sivuilla.

Mainostajalle monipuolisia ratkaisuja

Mainostajalle Tyyli.com tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tavoittaa muodista ja kauneudesta kiinnostuneet lukijat niin display-mainonnan kuin sisältömarkkinoinninkin keinoin. Katso esimerkiksi, miten uudenlainen lähestymistapa ja saumaton tiimityö toivat Dressmannin sisältömarkkinointikampanjoille Tyyli.comissa erinomaiset tulokset.

Kysy lisää mediamyynnin yhteyshenkilöltäsi.

 
* Lähde: FIAM Comscore MMX MP 12/2019, Tyyli.comin kuukausitavoittavuusluvusta puuttuu sovelluskäyttö. 

 

  • Julkaistu: 12.2.2020, 09:26
  • Kategoria: Mainostajalle

Jaa artikkeli