Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Vuoden toimisto 2020 –tutkimuksen parhaat toimistot on julkistettu

Vuoden toimisto 2020 –tutkimuksen parhaat toimistot on julkistettu

Alma Media                                                      Lehdistötiedote 5.2.2020

VUODEN TOIMISTO 2020 –TUTKIMUKSEN PARHAAT TOIMISTOT ON JULKISTETTU

Koko markkinointiviestintäalan kattavan Vuoden toimisto -tutkimuksen vuoden 2020 voittajat on palkittu. Asiakkaiden arviointiin perustuen parhaat toimistot valittiin kymmenessä kategoriassa.

”Onneksi olkoon kaikille voittajille! Asiakassuhteiden kehittäminen on pitkäjänteistä ja tärkeää työtä. Tutkimus antaa osallistuville toimistoille paljon arvokasta tietoa ja ymmärrystä omista vahvuuksistaan ja myös kehitysalueistaan. Vuoden voittajatoimistot ovat tehneet mahtavan työn”, sanoo Pia Grahn, tutkimustoimisto Regin Nordic Brand Director.

Vuoden Toimisto (Årets Byrå) -tutkimus on merkittävin Ruotsin markkinointialan tutkimuskonsepti ja se järjestetään ruotsalaisille jo 20. kerran. Neljännen kerran Suomessa järjestettävään tutkimukseen osallistui yli 60 toimistoa ja kilpailuun ylsi 59 toimistoa.

Tutkimuksen vastaajina olivat toimistojen asiakkaat eli markkinointipäättäjät. Vuoden 2020 tutkimuksen vastaajamäärä kasvoi merkittävästi, vastauksia kertyi 1046 kappaletta. Alma Media toimii tutkimuksen ja kilpailun kumppanina, ja Norstat Finland vastaa tutkimuksen toteuttamisesta.  

Markkinointipäättäjät arvioivat kymmenessä kategoriassa parhaiksi toimistoiksi seuraavat toimistot:

Asiakasymmärrys ja –kokemustoimistot
Frankly Partners

Brändi ja design –toimistot
Agency Leroy

Markkinointiteknologiatoimistot, suuret, myyntikate yli 2 miljoonaa euroa
OIKIO Digital Performance Agency

Markkinointiteknologiatoimistot, pienet, myyntikate 650 000-2 miljoonaa euroa
Suomen Digimarkkinointi

Mainostoimistot, suuret, myyntikate yli 5 miljoonaa euroa
TBWAHelsinki

Mainostoimistot, keskisuuret, myyntikate 2-5 miljoonaa euroa
Grano Diesel

Mainostoimistot, pienet, myyntikate 650 000-2 miljoonaa euroa
Sherpa

Mediatoimistot
IUM

Tapahtumatoimistot
Lataamo Group

Viestintätoimistot
Republic

 

 

Lisätietoja:
Pia Grahn, Regi Research & Strategi Ab, puh. +46 70 768 8101
Kirsi Stenberg, Alma Media, puh. 
010 665 2788

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 1900 ammattilaista, joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2018 liikevaihto oli 354,6 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 5.2.2020, 18:10
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli