Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > IL Vuoden Auto ja Kauppalehden Vuoden Yritysauto -valinnat vuodelta 2020 julkistettu

IL Vuoden Auto ja Kauppalehden Vuoden Yritysauto -valinnat vuodelta 2020 julkistettu

Alma Media Oyj                  Lehdistötiedote                      29.1.2020 

IL VUODEN AUTO JA KAUPPALEHDEN VUODEN YRITYSAUTO -VALINNAT VUODELTA 2020 JULKISTETTU

IL Vuoden Auto 2020 ja Kauppalehden Vuoden Yritysauto 2020 -kilpailujen voittajat julkistettiin Autoilun tulevaisuus -tapahtumassa 29.1.2020.

Iltalehden Vuoden Auto valittiin nyt jo seitsemättä kertaa. Äänestyksessä oli mukana 37 vuoden 2019 uutuusmallia, joista lukijat valitsivat oman IL Vuoden Autonsa. Lisäksi alaa seuraavista autotoimittajista muodostettu tuomaristo valitsi IL Vuoden Auton seitsemässä sarjassa. Kauppalehden Vuoden Yritysauto valittiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja yleisöäänestyksessä oli mukana 36 autoa. 

IL Vuoden Auto 2020

Iltalehden lukijat äänestivät yleisöäänestyksissä:

– IL Vuoden Auto Suomessa 2020: Toyota Corolla 

– IL Vuoden kaasuauto: Skoda Octavia G-TEC

Ammattilaistuomariston valitsemat IL Vuoden Auto -palkinnot jaettiin seitsemässä kilpailusarjassa:

– Pienet ja keskikokoiset autot – Renault Clio

– Iso keskiluokka ja isot autot – Tesla Model 3

– Pienet katumaasturit/crossoverit – Škoda Kamiq

– Keskikokoiset katumaasturit – Citroën C5 Aircross

– Isot katumaasturit – Audi e-tron

– Urheiluautot – Toyota GR Supra

– Kiehtovin Uusi Auto 2020 – Tesla Model 3

Tuomariston jäsenet olivat eri puolilta Suomea ja eri medioissa työskenteleviä autotoimittajia.

Kauppalehden Vuoden yritysauto 2020

Kauppalehden Vuoden Yritysautoksi vuonna 2020 yleisöäänestyksessä valittiin Tesla Model 3.

– Iltalehti on autot -sivustollaan yksi Suomen suurimmista ja näkyvimmistä autoilua seuraavista medioista, joka tarjoaa lukijoilleen nopeasti ja monipuolisesti autoalan uutisia, esittelee ja koeajaa autouutuuksia juttuina, kuvina ja videoina ja seuraa aktiivisesti autoalan nopeaa kehitystä, Iltalehden autotoimittaja Pentti J. Rönkkö kertoo.

– Kauppalehti on vahva ammattilaisten ja yrityspäättäjien media, joka tarjoaa lukijoilleen tietoa autoilun toimialasta, yrityksistä, autouutuuksista ja seuraa alan kehitystä läheltä. Tämä on entistäkin tärkeämpää yrityksille nyt, kun autoilu on ison murroksen kourissa”, Kauppalehden toimituspäällikkö Jari Saario jatkaa.

Kuvat Vuoden Autoista 2020 löytyvät tiedotteen liitteinä.

Lisätiedot:

IL Vuoden Auto: tuomariston puheenjohtaja Pentti J. Rönkkö, pentti.ronkko@iltalehti.fi, puh. 010 665 2713

Kauppalehden Vuoden Yritysauto: Alma Talent toimituspäällikkö Jari Saario, jari.saario@almamedia.fi, puh. 010 665 2767

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 1900 ammattilaista, joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2018 liikevaihto oli 354,6 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 29.1.2020, 16:40
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli