Alma Media > Uutinen > Fakta uudistui

Fakta uudistui

Alma Talent haluaa omalta osaltaan kehittää parempaa johtamista sekä työelämää ja konkreettisena tekona tarjoaa jatkossa johtamisen erikoislehti Faktan kaikille Kauppalehden tilaajille. Uudistuksen myötä Fakta täydentää ja syventää Kauppalehden tilaajille sisältöjä johtamisesta, esimiestyöstä, muutoksen johtamisesta ja organisaatioiden kehittämisestä.

 – Me Alma Talentilla haluamme vaikuttaa siihen, että suhtautuminen työhön ja työelämään muuttuu Suomessa positiivisemmaksi, innostavaksi, jatkuvan kehittymisen ja mahdollisuuksien maailmaksi. Koemme, että johtaminen on olennaisen tärkeää työelämän kehittämisessä haluttuun suuntaan. Uskomme, että hyvällä johtamisella ja henkilöstöön panostamalla voimme tukea yritysten menestystä ja kestävää kasvua, Kauppalehti Faktan Työ & Ura -toimituksen vt. esimies Anu-Elina Lehti sanoo.

Kauppalehti Fakta on vuonna 1980 perustettu johtamisen ja työelämän erikoislehti, joka tarjoaa kiinnostavia ja ajankohtaisia sisältöjä johtamisesta, työelämästä ja yritysten taustalla vaikuttavista henkilöistä. Fakta kuuluu Kauppalehti-kokonaisuuteen, joka tavoittaa painettuna ja digitaalisesti yhteensä 753 000 lukijaa viikossa (lähde: KMT, FIAM comScore, GA). Mainostajille Kauppalehti-kokonaisuus tarjoaa ainutlaatuisen yleisön  suomalaisia ylempiä toimihenkilöitä, päättäjiä, asiantuntijoita ja yrittäjiä.

Kauppalehti Faktan lisäksi Alma Talent julkaisee 17 talous- ja ammattimediaa Suomessa ja Ruotsissa, mm. Kauppalehteä, Talouselämää, Tekniikka&Taloutta ja Tiviä. Monipuolisen mediaperheen lisäksi Alma Talent tarjoaa palveluita ja tuotteita liiketoiminnan ja osaamisen kehittämiseen.

  • Julkaistu: 13.1.2020, 15:08
  • Kategoria: Uutinen

Jaa artikkeli