Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Käräjäoikeuden päätös lainvoimaiseksi – Aamulehden päätoimittajan rekrytoinnissa ei tapahtunut työsyrjintää

Käräjäoikeuden päätös lainvoimaiseksi – Aamulehden päätoimittajan rekrytoinnissa ei tapahtunut työsyrjintää

Alma Media Oyj          Lehdistötiedote 7.1.2020

Sisä-Suomen syyttäjä on tänään 7.1.2020 ilmoittanut ettei hae muutosta Pirkanmaan käräjäoikeuden ratkaisuun. Pirkanmaan käräjäoikeus hylkäsi 5.12.2019 Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Kai Telannetta ja henkilöstöjohtaja Virpi Juvosta vastaan nostetut syytteet työsyrjinnästä Aamulehden päätoimittajan rekrytointiprosessissa loppuvuodesta 2017.  

Käräjäoikeuden päätökset ovat nyt lainvoimaisia kummankin osalta.

Lisätietoja: Elina Kukkonen, viestintä- ja brändijohtaja, Alma Media, puh. 010 665 2333

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 1900 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2018 liikevaihto oli 354,6 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 7.1.2020, 14:47
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli