Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Talent myy Affärdsvärldenin liiketoiminnan Börsplus Ab:lle

Alma Talent myy Affärdsvärldenin liiketoiminnan Börsplus Ab:lle

Alma Media Oyj           Lehdistötiedote            20.12.2019

ALMA TALENT MYY AFFÄRDSVÄRLDENIN LIIKETOIMINNAN BÖRSPLUS AB:LLE

Alma Talent on sopinut liiketoimintakaupasta, jolla se myy talousmedia  Affärsvärldenin liiketoiminnan ruotsalaiselle Börsplus Ab:lle maaliskuusta 2020 alkaen. Liiketoimintakauppa on jatkoa brändin ja kustannusoikeuksien haltijan (Stiftelsen Affärsvärlden) päätökselle siirtää Affärsvärldenin kustannusoikeudet Börsplus Ab:lle vuodesta 2021 alkaen.

– Tehdyllä liiketoimintakaupalla Alma Talent Ab varmistaa henkilöstön joustavan siirtymisen uuden työnantajan palvelukseen sekä asiakkaiden katkeamattoman palvelun, Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori sanoo.

Affärdsvärldenin toimituksessa työskentelee 5 työsuhteista henkilöä ja myytävän liiketoiminnan arvioitu liikevaihto vuonna 2019 on 2,7 miljoonaa euroa.

Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta. Kaupalla ei ole Alma Media -konsernille merkittävää tulosvaikutusta.

Lisätietoja: Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Alma Talent, puh. 010 665 2360

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 1900 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2018 liikevaihto oli 354,6 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 20.12.2019, 15:06
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli