Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media julkistaa Q3 2019 osavuosikatsauksensa 23.10.2019

Alma Media julkistaa Q3 2019 osavuosikatsauksensa 23.10.2019

Alma Media Oyj                         Lehdistötiedote                         14.10.2019  

ALMA MEDIA JULKISTAA Q3 2019 OSAVUOSIKATSAUKSENSA 23.10.2019  

Alma Media julkistaa osavuosikatsauksensa tammisyyskuulta 2019 keskiviikkona 23.10.2019 noin klo 8.00.  

Englanninkielinen tiedotustilaisuus analyytikoille, sijoittajille ja medialle pidetään samana päivänä klo 11.00–12.00 Alma-talossa, Alvar Aallon katu 3 C, Helsinki. Tuloksen esittelevät toimitusjohtaja Kai Telanne ja talous- ja rahoitusjohtaja Juha Nuutinen.  

Ilmoittautuminen Alma-talossa pidettävään tilaisuuteen etukäteen sähköpostitse osoitteeseen kutsut@almamedia.fi 

Tiedotustilaisuutta voi seurata suorana myös webcastina osoitteessa https://almamedia.videosync.fi/2019-q3-results. Webcastissa on mahdollista esittää kysymyksiä kirjallisesti. Tallenne tiedotustilaisuudesta on saatavilla saman päivän aikana osoitteessa www.almamedia.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/esitykset 

Tilaisuuden esitysaineisto on saatavilla noin klo 11.00 Alma Median verkkosivuilla osoitteessa www.almamedia.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/esitykset 

ALMA MEDIA OYJ 

Elina Kukkonen 

Viestintä- ja brändijohtaja 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 1900 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2018 liikevaihto oli 354,6 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 14.10.2019, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli