Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Tekniikka & Talouden, Mikrobitin ja Tivin päätoimittaja vaihtuu

Tekniikka & Talouden, Mikrobitin ja Tivin päätoimittaja vaihtuu

Alma Media Oyj                         Lehdistötiedote                          12.9.2019

TEKNIIKKA & TALOUDEN, MIKROBITIN JA TIVIN PÄÄTOIMITTAJA VAIHTUU

Alma Median kustantamien tekniikka- ja ict-lehtien Tekniikka & Talouden, Mikrobitin ja Tivin päätoimittaja vaihtuu. Päätoimittajan tehtävissä vuodesta 2012 työskennellyt Mikko Torikka on kertonut jättävänsä yhtiön siirtyäkseen konsultin tehtäviin.

”Haluan lämpimästi kiittää Mikko Torikkaa Alma Talentin ict-lehtien pitkäjänteisestä kehittämisestä. Myös Tekniikka & Talouden päätoimittajana Mikko sai toimituksen hyvään vauhtiin. Toivotan Mikolle mitä parhainta menestystä uudella uralla konsulttina”, sanoo Alma Talentin Suomen-toimitusten johtaja, Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.

”Vuodet tekniikka- ja ict-lehdissä ovat olleet hienoa aikaa. Tuotteet ovat nyt hyvässä iskussa sekä digitaalisella puolella että printissä. Tästä on hyvä jatkaa 2020-luvulle ”, sanoo Mikko Torikka.

Mikko Torikka lopettaa tehtävässään viimeistään talvella 2020. Tekniikka & Talouden, Mikrobitin ja Tivin päätoimittajan rekrytointi alkaa heti.

Lisätietoja: Arno Ahosniemi, vastaava päätoimittaja, Kauppalehti, Alma Talent +358 40 588 6834

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 1900 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2018 liikevaihto oli 354,6 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 12.9.2019, 16:21
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli