Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Muutos johtoryhmässä: Vesa-Pekka Kirsi nimitetty Alma Marketsin liiketoimintajohtajaksi ja Alma Median johtoryhmän jäseneksi

Muutos johtoryhmässä: Vesa-Pekka Kirsi nimitetty Alma Marketsin liiketoimintajohtajaksi ja Alma Median johtoryhmän jäseneksi

Alma Media Oyj Pörssitiedote 16.7.2019 klo 14.00 

MUUTOS JOHTORYHMÄSSÄ: VESA-PEKKA KIRSI NIMITETTY ALMA MARKETSIN LIIKETOIMINTAJOHTAJAKSI JA ALMA MEDIAN JOHTORYHMÄN JÄSENEKSI 

BA Vesa-Pekka Kirsi (s. 1969) on nimitetty Alma Markets -yksikön liiketoimintajohtajaksi sekä Alma Media -konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 1.9.2019. Kirsi on työskennellyt vuodesta 2011 liiketoiminnan eri johtotehtävissä Fonectalla, viimeksi Fonecta B2B-liiketoimintojen johtajana. Kirsillä on aiempaa kokemusta digitaalisen liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin johtamisesta Suomessa ja kansainvälisesti, muun muassa Tanla Solutionsilta, Openbitiltä ja Nokialta. 

  • Kirsin monipuolinen kokemus kansainvälisen liiketoiminnan johtamisesta ja uuden digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä antaa hyvän perustan kasvavan ja erinomaisesti kannattavan Alma Marketsin luotsaamiseksi, Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne sanoo. 

  • Alma Media on hieno esimerkki digitaalisessa transformaatiossaan jo pitkällä olevasta, hyvin johdetusta yhtiöstä. Viime vuosina vahvasti kasvanut Alman kansainvälisin segmentti, Alma Markets, on kasvutarinan ehdottomasti mielenkiintoisin alue. Otan nyt innostavan haasteen ja mahdollisuuden vastaan, sanoo Vesa-Pekka Kirsi. 

Lisätietoja: Kai Telanne, toimitusjohtaja, Alma Media, puh. 010 665 3500 

Alma Media Oyj 
Elina Kukkonen 
Viestintäjohtaja 

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi  

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 1900 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2018 liikevaihto oli 354,6 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 16.7.2019, 14:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli