Alma Media > Mainostajalle > Ei aikaa sen oikean etsimiseen? Anna markkinoinnin matchmaker-palvelun löytää sinulle sopivin kumppani

Ei aikaa sen oikean etsimiseen? Anna markkinoinnin matchmaker-palvelun löytää sinulle sopivin kumppani

”Mielenkiintoisen ravintolan lounaslistan voi helposti googlata, mutta juuri yrityksesi tarpeisiin vastaavan markkinointikumppanin etsiminen onkin kinkkisempi juttu”, kuvailee Superskills -palvelun perustajajäsen Anne Aikala.

Superskillsin perustajat halusivat tehdä täydellisen markkinointikumppanin löytämisestä helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea mukavaa. Samalla he halusivat luoda toimistoille mahdollisuuden saada uusia asiakkaita reilulla tavalla, ilman spekulatiivisia briiffejä ja kylmiä NB-soittoja.

Näin sai alkunsa Superskills, verkossa toimiva konsultatiivinen markkinoinnin matchmaker-palvelu. Markkinointipalveluita etsivät voivat löytää, vertailla ja halutessaan kilpailuttaa toimistoja ja yksittäisiä ammatinharjoittajia Superskills -sivustolla.

Pikahaku on toimistokilpailutuksen speed dating

Vaikka ensivaikutelma on tärkeä, ei toimiston valintaa kannata tehdä pelkkien kauniiden nettisivujen ja myyntipuheiden perusteella. Superskills kokoaa yhteen suomalaiset markkinointialan toimistot, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaasi eri vaihtoehtojen etsimiseen.

Myös vaihtoehtojen vertailu onnistuu helposti: markkinoijalle veloitukseton pikahaku auttaa määrittämään tärkeimmät valintakriteerit ja pisteyttää kumppanivaihtoehdot antamiesi vastausten perusteella. Näin saat tietää sinulle prosentuaalisesti parhaiten matchaavat ehdokkaat.

Kokeile pikahakua tästä.

Superskills tarjoaa myös mahdollisuuden syvällisempään pro-kilpailutukseen, jossa puolueettomat markkinoinnin asiantuntijat ovat apuna kilpailutusprosessissa.

Toimisto: vaihda kylmät NB-puhelut suoraan shortlistaukseen

”Oman osaamisen markkinoiminen on myös toimistoille kovaa työtä, joka vaatii aikaa ja panostusta. Superskills vapauttaa toimistoilta aikaa siihen mitä he tekevät parhaiten: asiakastyöhön,” Aikala kertoo.

Alle kymmenen hengen yritykset saavat Superskills-jäsenyyden hintaan 75€ kuukaudessa, 10-25 hengen toimistot hintaan 150€ kuukaudessa ja yli 25 hengen toimiston jäsenyys kustantaa 250€ kuukaudessa.

 

Alma Media haluaa kiihdyttää markkinointialan kasvua Suomessa ja toimii Superskills -palvelun yhteistyökumppanina.

  • Julkaistu: 30.4.2019, 09:00
  • Kategoria: Mainostajalle

Jaa artikkeli