Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Muutos Alma Median konsernin johtoryhmässä: Alma Marketsin liiketoimintajohtaja Raimo Mäkilä eläkkeelle heinäkuussa 2019

Muutos Alma Median konsernin johtoryhmässä: Alma Marketsin liiketoimintajohtaja Raimo Mäkilä eläkkeelle heinäkuussa 2019

Alma Media Oyj                     Pörssitiedote     4.5.2019 klo 10

MUUTOS ALMA MEDIAN KONSERNIN JOHTORYHMÄSSÄ: ALMA MARKETSIN LIIKETOIMINTAJOHTAJA RAIMO MÄKILÄ ELÄKKEELLE HEINÄKUUSSA 2019

Alma Median Alma Markets liiketoimintasegmentin johtaja Raimo Mäkilä (61) on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle 31.7.2019 alkaen. Hän aloitti Aamulehti-yhtymän palveluksessa vuonna 1997 ja on työskennellyt nykyisessä tehtävässään Alma Mediassa vuodesta 1999.

“Kiitän lämpimästi Raimoa hänen tekemästään erinomaisesta työstä Alma Median menestyksen eteen. Hänellä on ollut keskeinen rooli yhtiömme kansainvälistymisessä ja muuntautumisessa monikanavaiseksi mediataloksi”, sanoo Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.

”Olemme onnistuneet digimurroksen keskellä kasvattamaan Alma Markets -liiketoiminnasta vahvan ja monipuolisen digitaalisten palveluiden tarjoajan. Alma on mahdollistanut minulle hienon näköalapaikan yli kaksi vuosikymmentä ja kiitollisena jätän Alma Marketsin vetovastuun seuraajalleni”,  johtaja Raimo Mäkilä sanoo.

Alma Media on käynnistänyt Mäkilän seuraajan haun. Alma Marketsin liiketoimintajohtajan tehtävä tullaan täyttämään Mäkilän eläköitymiseen mennessä.

Alma Media Oyj
Elina Kukkonen
Viestintäjohtaja

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset mediat, www.almamedia.fi

Lisätietoja:
Kai Telanne, toimitusjohtaja, Alma Media, puh. 010 655 3500

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 1900 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2018 liikevaihto oli 354,6 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 5.4.2019, 10:02
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli