Alma Media > Uutinen > Työn murros on vasta alussa – Alma Media tarjoaa nuorille työelämäoppia

Työn murros on vasta alussa – Alma Media tarjoaa nuorille työelämäoppia

Alma Media järjestää huhtikuussa Future Forerunners -tapahtuman yhteistyössä KPMG:n ja Lähi-Tapiolan kanssa. Tapahtuma kerää yhteen vastavalmistuneita ja opintojen loppusuoralla olevia korkeakouluopiskelijoita keskustelemaan, inspiroitumaan ja oppimaan tulevaisuuden työelämästä. Paikalle odotetaan noin 250 nuorta.

– Nuorten työllistyminen on yhteiskunnallisesti merkittävä asia, jota Alma Media haluaa olla aktiivisesti tukemassa. Future Forerunners -tapahtuma on yksi keino auttaa nuoria vahvistamaan tulevaisuudessa tarvittavia taitoja ja helpottaa heidän siirtymistään työelämään, toteaa Alma Median yritysvastuupäällikkö Kirsi Hantula.

Tapahtumassa kuullaan kiinnostavia puheenvuoroja sekä työelämäaiheinen paneelikeskustelu, jota emännöi Alma Talentin toimituksen työelämäosaaja Ninni Myllyoja. Puhujina tapahtumassa nähdään muun muassa Futuricen perustaja Hanno Nevanlinna sekä sosiaalisen median vaikuttaja Mmiisas, joka tulee kertomaan, miten on luonut henkilöbrändistä itselleen ammatin.

Nuoret pääsevät päivän aikana myös osallistumaan tapahtuman järjestäjinä toimivien yritysten tuottamiin ohjelmalinjoihin, joissa tarjotaan konkreettisia työkaluja uuden elämänvaiheen edessä. Alma Median ohjelmalinjassa rekrytointipalveluyhtiö Monster auttaa nuoria oivaltamaan, kuinka he voivat vakuuttaa työnantajat omasta osaamisestaan.

– Tapahtumaa on ollut mielenkiintoista valmistella kolmen yrityksen yhteisenä hankkeena. Tehdäksemme tapahtumasta nuorten näköisen olemme myös hakeneet ideoita nuorilta itseltään, kertoo Hantula.  

Tapahtuman suunnittelussa yrityksiä on sparrannut ammattikorkeakoulu Haaga-Helian opiskelijaryhmä, joka toteuttaa tapahtumassa myös oman ohjelmalinjansa. Tapahtuman järjestäjät haluavat tarjota yrityksille mahdollisuuden ammentaa Haaga-Helian ohjelmalinjassa opiskelijoilta uudenlaista näkökulmaa ja tulevaisuusosaamista, jota yrityksissä itsellään ei ole. Kun oppimista tapahtuu molempiin suuntiin, kaikki hyötyvät.

Future Forerunners -tapahtuma järjestetään 9.4. Amos Rex -taidemuseossa klo 8-15. Päivän päätteeksi osallistujilla on mahdollisuus tutustua museon näyttelyihin kahden tunnin ajan. Ilmoittautuminen ja lisätiedot tapahtuman nettisivulta. 

#FutureForerunners2019​

  • Julkaistu: 26.2.2019, 12:35
  • Kategoria: Uutinen

Jaa artikkeli