Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median toimintakertomus, tilinpäätös ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2018 julkaistu

Alma Median toimintakertomus, tilinpäätös ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2018 julkaistu

Alma Media Oyj               Tilinpäätös ja toimintakertomus       22.2.2019 klo 14.15

ALMA MEDIAN TOIMINTAKERTOMUS, TILINPÄÄTÖS JA SELVITYS HALLINTO-JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ VUODELTA 2018 JULKAISTU

Alma Media Oyj:n hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on julkaistu tänään 22.2.2019.

Kaikki yllä mainitut selvitykset ovat tämän tiedotteen liitteenä PDF-tiedostoina, ja ne löytyvät myös Alma Median verkkosivuilta.

Toimintakertomus ja tilinpäätös: http://www.almamedia.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/taloudelliset-raportit-ja-vuosikatsaukset

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä: http://www.almamedia.fi/sijoittajat/hallinnointi/hallinto

Alma Media Oyj:n yritysvastuuraportti julkaistaan viimeistään viikolla 11 vuonna 2019.

ALMA MEDIA OYJ
Juha Nuutinen
Talous- ja rahoitusjohtaja

Lisätietoja: Alma Media Oyj, Juha Nuutinen, p. 010 665 3873

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 1900 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2018 liikevaihto oli 354,6 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 22.2.2019, 14:15
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli