Alma Media > Mainostajalle > Rantapallo palkittiin vuoden matkailuvaikuttajana

Rantapallo palkittiin vuoden matkailuvaikuttajana

Matkailusivusto Rantapallo valittiin vuoden matkailuvaikuttajaksi Finnish Travel Galassa 5.10.2018. Toista kertaa järjestetyssä tapahtumassa palkittiin matkailualan toimijoita perustuen muun muassa vastuullisuuteen, innovatiivisuuteen ja alan
julkisuuskuvan nostamiseen.

Rantapallo palkittiin yleisön ja palkintoraadin antamin seuraavin perusteluin:

“Rantapallo on suomalainen matkailualan näyttävä ja toimiva media-alusta, joka on pitänyt hyvin pintansa kovassa kansainvälisessä kilpailussa. Rantapallo panostaa sisällön jatkuvaan kasvattamiseen ja syventämiseen, ja sillä on aktiivinen ote sosiaalisen median eri kanavissa. Artikkeleiden ja blogien huikeat lukija- ja seuraajamäärät osoittavat, että asioita tehdään Rantapallossa oikein.”

– Sisältötyömme huomioiva palkinto on meille todella arvokas. Tunnemme matkailevan yleisömme hyvin ja saamme heidät innostumaan tekemällä heitä hyödyttävää ja viihdyttävää sisältöä.
Matkatarjouksemme ovat vahvasti esillä sosiaalisessa mediassa ja iso matkabloggaajien yhteisö tarjoaa samaistumispintaa ja ideoita matkan suunnitteluun. Myös sisältömarkkinointia on tehty yritysten kanssa pitkäjänteisesti
erittäin hyvin onnistumisin, iloitsee Rantapallon asiakkuusjohtaja Milla Himberg.

Katso Rantapallon iloiset gaalafiilikset täältä.

Rantapallossa viihtyy 896 000 matkailun ystävää joka kuukausi

Rantapallo tarjoaa matkaa suunnittelevalle kaiken äkkilähdöistä maailmanympärimatkan kartoittamiseen. Kohdeoppaat, matkailuvinkit, blogit sekä tarjoukset ja hintavertailut auttavat suunnittelemaan itselle sopivan matkan.
Kun reitti on selvä, matkavarauksen voi tehdä helposti ja turvallisesti sivuston kautta.

Rantapallon sisältöjen parissa inspiroituu 896 000 eri kävijää kuukausittain. Matkahaave johtaa monen kohdalla aina kiitoradalle asti, sillä sivustolla tehdään lukuisia varauksia äkkilähdöistä
lomahuviloihin.

81 %:lla kävijöistä kaukokaipuu on sen verran kova, että seuraava ulkomaanmatka aiotaan merkata kalenteriin jo tulevan vuoden sisään. Matkalaukkua on hädin tuskin ehditty purkaa edellisen reissun jäljiltä,
kun uusi varausvahvistus jo solahtaa sähköpostiin.

Rantapallon kävijät käyttävät muuta väestöä enemmän rahaa matkustamiseen

Tyypillinen Rantapallon kävijä on noin 40-vuotias kaupungissa asuva nainen. Lapsiperheitä on 41 % kävijöistä. Seikkailunhaluiset rantapalloilijat janoavat uusia kokemuksia ja elämyksiä haluten lomailla aina eri
paikoissa. 2/3 kävijästä ylimääräisen rahan kohde onkin lomamatka tai siihen säästäminen. Myös valmiit pakettimatkat ja niiden vertailu kiinnostavat eikä aina tarvitse lähteä kotimaata
kauemmas kokeakseen uutta.

– Rantapallosta löytyy suomalainen matkailija. Sen lisäksi, että sisältömme inspiroivat ja tarjoavat hyötytietoa matkailun saralla, moni tekee matkavarauksen meidän kautta. Tavoitamme siis myös lähtövalmiit
asiakkaat. Rantapallosta saa kaiken, mitä tarvitaan ennen check-iniä, kertoo Himberg.

Vuonna 2019 horisontissa siintää uutuuksia ja hakupalvelun kehitystä

Tammikuussa 2019 Rantapallo laajenee ensimmäistä kertaa printtiin Rantapallo-matkailulehden ilmestyessä 9.1. Rantapallo-lehti myydään alkuvuoden ajan yhdessä Iltalehden kanssa ja Rantapallo-lehtiä jaetaan myös veloituksetta
Matkamessuilla 18.-20.1.2019. Sisältömarkkinoinnin vahva hyödyntäminen jatkuu sivustolla tuoden uusia tapoja puhutella yleisöjä. Sosiaalisessa mediassa ensiaskeleita ottaneet kaupalliset Facebook-livelähetykset
tulevat saamaan lisää tuulta purjeiden alle.

– Myös hakupalveluitamme uudistetaan vuoden aikana. Ihmisille ei ole enää niin väliä, minne matkustetaan, vaan matkoja haetaan perinteisen matkan keston lisäksi myös esimerkiksi lentoaika- ja keskilämpötilakriteerein.
Haluamme vastata näihin muuttuviin tapoihin etsiä elämyksiä, avaa Himberg.

Mitkä ovat matkailijoiden suosikkilomanviettotapoja ja minkälaisia matkahakuja he tekevät?
Rantapallon Millalta kuulet lisää suomalaisesta matkailijasta ja tämän reissunnälkäisen kohderyhmän
tavoittamisesta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Milla Himberg
Asiakkuusjohtaja, Rantapallo
Puh. 040 047 8100
milla.himberg(a)rantapallo.fi

 

Lähteet: FIAM 1-7/2018 ka, TNS Atlas tammi-joulukuu 2017. TNS Atlas tammi-kesä 2018.

  • Julkaistu: 11.1.2019, 16:12
  • Kategoria: Mainostajalle

Jaa artikkeli