Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Talentin Ruotsin yhtiöön uusi kaupallinen johtaja

Alma Talentin Ruotsin yhtiöön uusi kaupallinen johtaja

Alma Media                                Lehdistötiedote 30.11.2018

ALMA TALENTIN RUOTSIN YHTIÖÖN UUSI KAUPALLINEN JOHTAJA

Alma Talentiin kuuluvan Alma Talent Media Ab:n kaupalliseksi johtajaksi on 11.12.2018 alkaen nimitetty Lars Grafström (53). Grafströmin vastuualueena on yhtiön mainos- ja sisältömyynti sekä uusien liiketoimintojen kehittäminen. Hän on aiemmin työskennellyt pitkään toimitusjohtajana Fokus-aikakauslehdessä sekä mainosmyynnin johtotehtävissä MTG-konsernin eri yksiköissä.

Lisätiedot:
Juha-Petri Loimovuori, Toimitusjohtaja Alma Talent, puh. +358 500 511 036

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 30.11.2018, 09:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli