Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Mikko Torikasta Tekniikka & Talouden päätoimittaja

Mikko Torikasta Tekniikka & Talouden päätoimittaja

Alma Media Oyj                                  Lehdistötiedote 28.11.2018  klo 15

MIKKO TORIKASTA TEKNIIKKA & TALOUDEN PÄÄTOIMITTAJA

Alma Median kustantaman Tekniikka & Talouden uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Mikko Torikka, 41. Torikka on työskennellyt keväästä 2012 lähtien Alma Talentin ict-medioiden (Mikrobitti ja Tivi) päätoimittajana ja ottaa nyt johtaakseen myös Alma Talentin tekniikkalehtien sisällöntuotannon ja kehittämisen.

”Tekniikka & Talous, Metallitekniikka ja Tekniikan Historia ovat hienoja tuotteita, joilla on vankka asema kohderyhmissään. Mediat ovat mielenkiintoisessa vaiheessa digitaalisten kehityshankkeidensa kanssa. Yhdessä Alma Talentin tietotekniikkalehtien kanssa niistä syntyy kokonaisuus, joka vahvistaa Suomen johtavan taloustoimituksen ainutlaatuista asiantuntemusta”, sanoo Mikko Torikka.

”Alma Talentin tekniikkalehdet saavat Mikko Torikasta kokeneen ja innovatiivisen vetäjän. Mikolla on näyttöjä ennen kaikkea toimituksen muutosjohtamisesta ja maksullisen digitaalisen laatujournalismin kehittämisestä. Toivotan Mikolle menestystä vastuiden kasvaessa”, sanoo Alma Talentin toimituksia johtava Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.

Tekniikka & Talouden päätoimittajana vuodesta 2012 toiminut Jyrki Alkio lopettaa tehtävässään 30.11.2018 ja siirtyy pois konsernin palveluksesta.

”On ollut ilo ja kunnia työskennellä Alma Talentin tekniikkalehtien päätoimittajana. Vajaan seitsemän vuoden päätoimittajakauden jälkeen nyt on hyvä aika suunnata kohti uusia haasteita”, sanoo Jyrki Alkio.

”Haluan lämpimästi kiittää Jyrki Alkiota Tekniikka & Talouden päätoimittajana. Hänen panoksensa Alma Talentin kehittämisessä on ollut merkittävä. Toivotan Jyrkille mitä parhainta menestystä uusissa tehtävissä”, sanoo Ahosniemi.

Lisätietoja:
Arno Ahosniemi, vastaava päätoimittaja, Kauppalehti +358 40 588 6834
Mikko Torikka, tekniikka- ja ict-lehtien päätoimittaja, Alma Talent +358 40 342 4362

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 28.11.2018, 15:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli