Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenet on nimetty

Alma Median osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenet on nimetty

Alma Media Oyj             Pörssitiedote             27.11.2018 klo 16.15

ALMA MEDIAN OSAKKEENOMISTAJIEN NIMITYSTOIMIKUNNAN JÄSENET ON NIMETTY

Alma Median nimitystoimikunnan jäseniksi on nimetty Ilkka-Yhtymä Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Timo Aukia, Mariatorp Oy:n hallituksen jäsen Peter Immonen, Otava Oy:n hallituksen puheenjohtaja Henrik Ehrnrooth ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varman sijoitusjohtaja Timo Sallinen. Nimitystoimikunnan järjestäytymiskokouksessa on puheenjohtajaksi valittu Henrik Ehrnrooth. Lisäksi yhtiön hallituksen puheenjohtaja Petri Niemisvirta toimii nimitystoimikunnan asiantuntijajäsenenä.

Osakkeenomistajia edustavien jäsenten nimeämisoikeus nimitystoimikuntaan on niillä neljällä osakkeenomistajalla, jotka ovat rekisteröity varsinaista yhtiökokousta edeltävänä kalenterivuonna 30.9. Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon, ja joiden osuus tämän osakasluettelon mukaan yhtiön kaikkien osakkeiden tuottamista äänistä on suurin.

Lisätietoja osakkeenomistajien nimitystoimikunnasta sekä nimitystoimikunnan työjärjestys löytyy Alma Median sivuilta: http://www.almamedia.fi/sijoittajat/hallinnointi/nimitystoimikunta

Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan asettamisesta päätti Alma Median yhtiökokous vuonna 2015. Sen tehtävänä on valmistella hallituksen jäsenten valintaan ja palkitsemiseen liittyvät ehdotukset seuraavalle varsinaiselle yhtiökokoukselle.

Lisätietoja antaa: Petri Niemisvirta, Alma Median hallituksen puheenjohtaja

ALMA MEDIA OYJ
Elina Kukkonen
Viestintä- ja brändijohtaja

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 27.11.2018, 16:15
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli