Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kutsu Alma Median pääomamarkkinapäivään 2018

Kutsu Alma Median pääomamarkkinapäivään 2018

Alma Media Oyj                          Lehdistötiedote                         21.9.2018                      

KUTSU ALMA MEDIAN PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄÄN 2018

Alma Media Oyj kutsuu sijoitusanalyytikot ja institutionaaliset sijoittajat pääomamarkkinapäiväänsä tiistaina 4.12.2018 klo 8.30–13.00. Tilaisuus pidetään Alma-talossa, Alvar Aallon katu 3 C, Helsinki.

Pääomamarkkinapäivän tarkoituksena on tarjota tietoa Alma Median strategiasta ja liiketoimintanäkymistä. Tapahtumassa esiintyvät toimitusjohtaja Kai Telanne, talous- ja rahoitusjohtaja Juha Nuutinen, sekä liiketoimintojen johtajat. Tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden keskustella johdon kanssa.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 27.11.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kutsut@almamedia.fi.

Pääomamarkkinapäivä alkaa aamiaisella klo 8.30.Esitykset alkavat klo 9.00 ja päättyvät noin klo 12.00. Tilaisuuden päättyessä tarjoillaan lounas. Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan yhtiön verkkosivuilla ja lähetetään ilmoittautuneille 29.11.2018 mennessä. Tilaisuuden esitysmateriaalit julkaistaan pääomamarkkinapäivän aikana Alma Median verkkosivuilla www.almamedia.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/esitykset. Esitysmateriaalit julkaistaan vain englannin kielellä.

ALMA MEDIA OYJ

Elina Kukkonen
viestintä- ja brändijohtaja

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 21.9.2018, 14:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli