Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Yhteistilillä olleiden osakkeiden siirto yhtiön omistukseen

Yhteistilillä olleiden osakkeiden siirto yhtiön omistukseen

Alma Media Oyj                         Pörssitiedote 3.9.2019

YHTEISTILILLÄ OLLEIDEN OSAKKEIDEN SIIRTO YHTIÖN OMISTUKSEEN

Alma Media Oyj:n yhtiökokous päätti 14.3.2018, että oikeudet yhtiön yhteistilillä oleviin osakkeisiin ja niihin perustuviin oikeuksiin menetetään. Päätös koski yhtiökokouskutsun päivämääränä 14.2.2018 yhteistilille kirjattuja Alma Media Oyj:n 198 658 osaketta, jotka olivat paperimuotoisina osakkeenomistajan hallussa. Edellä tarkoitetusta osakemäärästä olisi vähennetty se määrä osakkeita, joiden osalta osakkeenomistaja olisi pätevästi vaatinut kirjaamista osakkeenomistajan osoittamalle arvo-osuustilille viimeistään 14.3.2018 kello 12.00 ja joita koskeva jälkivaihtovaatimus olisi tullut täydelliseksi viimeistään 30.9.2018. Määräaikaan mennessä Alma Medialle ei esitetty osakkeiden kirjaamista koskevia vaatimuksia.

Yhtiökokous valtuutti hallituksen ryhtymään kaikkiin päätöksen edellyttämiin toimenpiteisiin. Menetettyihin osakkeisiin sovelletaan osakeyhtiölain 3 luvun 14 a §:n 3 momentin mukaisesti yhtiön hallussa olevia omia osakkeita koskevia säännöksiä. Menetettyjä osakkeita voidaan käyttää johdon tai avainhenkilöiden kannustinohjelmien toteuttamiseen, tai osakkeet voidaan mitätöidä.

3.9.2018 Alma Media Oyj:llä on halussaan omia osakkeita yhteensä 236 314 kappaletta, mikä on 0,24 prosenttia yhtiön osakkeiden kokonaismäärästä ja osakkeisiin liittyvistä äänistä. Alma Median osakkeiden rekisteröity kokonaismäärä on 82 383 182 osaketta, joilla on ääniä yhteensä 82 383 182 kappaletta.

Lisätietoja:
Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 2201

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 3.9.2018, 14:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli