Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Aamulehden rekrytointiprosessista poliisin esitutkinta

Aamulehden rekrytointiprosessista poliisin esitutkinta

Alma Media Oyj                                                   Lehdistötiedote 24.7.2018

AAMULEHDEN REKRYTOINTIPROSESSISTA POLIISIN ESITUTKINTA

Alma Median saaman tiedon mukaan Sisä-Suomen poliisilaitos on aloittanut esitutkinnan Aamulehden päätoimittajan valintaan liittyvästä rekrytointiprosessista. Poliisi selvittää mahdollista työsyrjintäepäilyä. Valintaprosessi tapahtui Tampereella vuoden 2017 lopulla. Poliisin mukaan asian esitutkinta jatkuu osapuolten ja muiden henkilöiden kuulemisella.

Alma Media pitää myönteisenä, että asia tutkitaan. Näin taataan kaikkien osapuolien oikeusturva ja asiaan saadaan selvyys.

Lisätietoja: Viestintä- ja brändijohtaja Elina Kukkonen, puh. 010 665 2333

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 24.7.2018, 16:54
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli