Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media myy entisen toimitila- ja tuotantokiinteistönsä Tampereella

Alma Media myy entisen toimitila- ja tuotantokiinteistönsä Tampereella

Alma Media Oyj                                                   Lehdistötiedote                         5.7.2018

ALMA MEDIA MYY ENTISEN TOIMITILA- JA TUOTANTOKIINTEISTÖNSÄ TAMPEREELLA

Alma Media on myynyt toimitila- ja tuotantokiinteistön Patamäenkatu 7:ssä Tampereella Ab Sagaxille. Myydyssä kiinteistössä oli aiemmin Aamulehden toimitiloja ja paino, mutta viime vuosina tilat ovat olleet kokonaisuudessaan vuokrattuna Alma Median ulkopuolelle.

Kiinteistökauppa on arvoltaan 10,3 milj. euroa. Kaupalla ei ole Alma Media -konsernille olennaista tulosvaikutusta.

Lisätietoja:

Talous- ja rahoitusjohtaja Juha Nuutinen, puhelin 010 665 3873

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 5.7.2018, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli