Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Talent myy Dagens Median Bonnierille

Alma Talent myy Dagens Median Bonnierille

Alma Media Oyj                    Lehdistötiedote                 4.7.2018

ALMA TALENT MYY DAGENS MEDIAN BONNIERILLE

Alma Mediaan kuuluva Alma Talent Ab ja Bonnier Business Media (BBM) ovat sopineet osakekaupasta, jolla Alma Talent myy Dagens Media Sverige Ab:n osakekannan BBM:lle. Bonnierille siirtyvät mediabrändit Dagens Media sekä Medievärlden, niiden medialiiketoiminta tapahtumineen sekä toimituksellinen henkilökunta.

Kaupassa siirtyvän liiketoiminnan liikevaihto oli vuonna 2017 noin 1,6 miljoonaa euroa. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta. Kaupalla ei ole Alma Media -konsernille merkittävää tulosvaikutusta.

Lisätietoja:
Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Alma Talent Oy, puh. 0500 511036

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 4.7.2018, 14:50
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli