Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media myy Matkapörssi- ja Lentokeskus-liiketoiminnot

Alma Media myy Matkapörssi- ja Lentokeskus-liiketoiminnot

Alma Media Oyj                          Lehdistötiedote                          20.6.2018

ALMA MEDIA MYY MATKAPÖRSSI- JA LENTOKESKUS-LIIKETOIMINNOT

Alma Consumerin matkailumedia Rantapallo on sopinut liiketoimintakaupasta, jolla se myy Matkapörssi- ja Lentokeskus-liiketoiminnot Lakeuden Matkat Oy:lle. Yritys on yli 30 vuotta toiminut suomalainen matkanjärjestäjä ja matkatoimisto.

Kaupassa siirtyvän liiketoiminnan liikevaihto oli noin 3,0 miljoonaa euroa vuonna 2017. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta. Kaupalla ei ole Alma Media -konsernille tulosvaikutusta. Kauppa astuu voimaan 1.7.2018.

Lisätietoja:

Kari Kivelä, johtaja, Alma Consumer, puh. 010 665 2032

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 20.6.2018, 14:05
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli