Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Talentin Ruotsin tapahtumayhtiö lopetetaan

Alma Talentin Ruotsin tapahtumayhtiö lopetetaan

Alma Media Oyj                                                      Lehdistötiedote                     13.6.2017

ALMA TALENTIN RUOTSIN TAPAHTUMAYHTIÖ LOPETETAAN

Alma Mediaan kuuluvan Alma Talentin tapahtumaliiketoimintaan erikoistunut tytäryhtiö Alma Talent Events Ab lopettaa toimintansa Ruotsissa. Yhtiö ei ole saavuttanut tavoitteiden mukaista kannattavuustasoa. Alma Talent Events Ab:n palveluksessa on ollut täysipäiväisesti 12 henkilöä 2018 ja sen liikevaihto oli noin 1,5 miljoonaa euroa 2017.

Alma Talentin mediabrändien nimissä järjestettävien tapahtumien (kuten Affärsvärlden Årets ledare, Ny Teknik 33-listan sekä Dagens Media DJ-battle) tekeminen jatkuu normaalisti mediaorganisaatioiden toimesta.

Lisätietoja:
Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Alma Talent Oy, puh. 0500 511036

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 13.6.2018, 17:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli