Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Consumerin yhtiöiden Alma Media Kustannuksen ja Alma Media Suomen yt-neuvottelut päättyneet

Alma Consumerin yhtiöiden Alma Media Kustannuksen ja Alma Media Suomen yt-neuvottelut päättyneet

Alma Media Oyj                     Lehdistötiedote                       30.05.2018 klo 15.30

ALMA CONSUMERIN YHTIÖIDEN ALMA MEDIA KUSTANNUKSEN JA ALMA MEDIA SUOMEN YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYNEET

Alma Consumerin yhtiöiden Alma Media Kustannus Oy:n ja Alma Media Suomi Oy:n yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelut liittyivät maaliskuussa 2018 julkistettuun suunnitelmaan Alma News & Lifen ja Alma Regions -liiketoimintasegmenttien yhdistämisestä Alma Consumeriksi.

Uudelleenjärjestelyn johdosta työt vähenevät yhteensä kahdeksalla henkilötyövuodella. Vähennykset tapahtuvat ilman irtisanomisia erosopimusten ja uudelleensijoittumisten kautta. Neuvottelujen piirissä oli noin 120 henkilöä.

Alma Media Kustannus Oy:ssä neuvottelut koskivat mainosmyyntiä, mainostuotantoa, markkinointia sekä hallintoa. Alma Media Suomi Oy:ssä neuvottelut koskivat markkinointia ja kuluttajapalveluja sekä hallintoa. Alma Mediaratkaisut -yksikössä neuvottelut koskivat tuotekehitystä, markkinointia ja mainonnanhallintaa. Edellä mainittujen yhtiöiden palveluksessa on noin 660 henkilöä. Neuvottelut eivät koskeneet Alma Consumerin toimituksia ja paino- ja jakelutoimintaan keskittynyttä Alma Manua.

Lisätietoja: Kari Kivelä, johtaja, Alma Consumer, puh. 010 665 2032

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 30.5.2018, 15:32
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli