Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Median uuden segmenttirakenteen mukaiset vertailutiedot

Alma Median uuden segmenttirakenteen mukaiset vertailutiedot

Alma Media Oyj          Lehdistötiedote                    24.5.2018 

ALMA MEDIAN UUDEN SEGMENTTIRAKENTEEN MUKAISET VERTAILUTIEDOT

Alma Media julkisti 21.3.2018 suunnitelman uutis- ja lifestylepalveluja tuottavan Alma News & Life – sekä alueelliseen ja paikalliseen medialiiketoimintaan keskittyneen Alma Regions -liiketoimintasegmenttien yhdistämisestä. Uudistuksen jälkeen Alma Medialla on kolme liiketoimintasegmenttiä Alma Markets, Alma Talent ja uusi liiketoimintasegmentti Alma Consumer. Uusi liiketoimintaryhmäjako ja sen mukainen raportointi astui voimaan 1.4.2018 alkaen.

Konsernin emoyhtiön tuottamat keskitetyt palvelut sekä koko konsernia koskevat keskitetyt mainonnan sekä digitaalisen myynnin tukipalvelut käsitellään segmenttiraportoinnin ulkopuolella.

Uusi segmenttijako on ensimmäistä kertaa käytössä 18.7.2018 julkaistavassa toisen vuosineljänneksen osavuosikatsauksessa.

Liitteenä olevassa taulukossa on esitetty uuden segmenttirakenteen mukaiset tiedot vuosineljänneksittäin vuodelta 2017. Tiedot ovat tilintarkastamattomia.

Lisätietoja:

Juha Nuutinen, talous- ja rahoitusjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 438 0984

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 24.5.2018, 16:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli