Alma Media > Mainostajalle > Uuden Suomen blogifoorumeihin lisää mielenkiintoisia teemoja

Uuden Suomen blogifoorumeihin lisää mielenkiintoisia teemoja

Uuden Suomen blogifoorumit käynnistettiin helmikuussa 2018 Tulevaisuuden työelämä -blogifoorumilla. Rinkiin osallistui kolme kumppania: Henry ry, Keva ja Kokoomus, joista kukin on julkaissut blogikirjoituksia vuoroviikoin.

Kevään mittaan uusia kirjoituksia on julkaistu lähes viikoittain ja blogivuorot onkin edelleen tiukasti jaettu heinäkuun alkuun asti. Keskimäärin yksittäiset kirjoitukset ovat keränneet noin 1 000 lukukertaa viikossa, ja kokonaisuudessaan aiheen parista on tavoitettu noin 50 000 uniikkia lukijaa. Lukuajat ovat olleet korkeita, mikä kertoo siitä, että kirjoitukset on luettu ajatuksella. Ajatuksia herättäneiden aiheiden ansioista kirjoituksia on myös kommentoitu kiitettävästi.

Kevään aikana Uudessa Suomessa lanseerattiin myös toinen blogifoorumi Rakentamisen tulevaisuus, ja kesäkuun alussa julkaistaan ensimmäinen kirjoitus Innovaatio Suomi -foorumiin. Mainostajalle blogifoorumit tarjoavat kiinnostavan mahdollisuuden tuoda Suomen tulevaisuutta käsitteleviä aiheita laajempaan keskusteluun yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneiden yleisöjen parissa. Blogikirjoituksen julkaisun lisäksi sisällöt saavat näkyvyyttä Alma Talentin medioissa natiivinostojen ja mainosnäyttöjen muodossa.

Kaikista edellä mainituista blogifoorumeista, teemojen sisällöistä, tavoitteista ja hinnoittelusta saat lisätietoa omalta mediamyynnin yhteyshenkilöltäsi.

Tulevaisuuden työelämä -blogifoorumi
Rakentamisen tulevaisuus -blogifoorumi

 

  • Julkaistu: 18.5.2018, 13:00
  • Kategoria: Mainostajalle

Jaa artikkeli