Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Johanna Suhonen Alma Talentin sisältömyynnin johtoon

Johanna Suhonen Alma Talentin sisältömyynnin johtoon

Alma Media Oyj                         Lehdistötiedote                         27.4.2018

JOHANNA SUHONEN ALMA TALENTIN SISÄLTÖMYYNNIN JOHTOON

VTM Johanna Suhonen on nimitetty Alma Talentin sisältömyynnin johtajaksi 28.5.2018 alkaen. Hän työskentelee nyt Alma Talentin markkinointijohtajana. Sisältömyynnin johtajana ja johtoryhmän jäsenenä Suhonen vastaa Alma Talentin mediabrändien sisältöjen myynnistä ja kaupallisesta tuotekehityksestä Suomessa. Hän jatkaa myös työtään Alman eCom-ryhmän vetäjänä. Alma Talentin tunnetuimpia brändejä ovat mm. Kauppalehti, Talouselämä ja Tekniikka & Talous.

Johanna Suhonen: ”Kauppalehti on maksullisen digisisällön edelläkävijä Suomessa. Digitaalisessa tilausliiketoiminnassa olemme kuitenkin vasta alussa ja markkina on voimakkaassa kasvussa. Keskitymme nyt vielä parempien mediatuotteiden kehittämiseen talous- ja ammattilaissisältöjemme ympärille. Emme unohda printtiä, kotiin kannettu laatulehti on loistava palvelu.”

Nykyinen Alma Talentin sisältömyynnin johtaja Tuomas Hämäläinen siirtyy samaan aikaan Otavamedia Oy:n palvelukseen kuluttajaliiketoiminnan johtajaksi.

Lisätietoja:

Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Alma Talent Oy, puh. 010 665 2360, juha-petri.loimovuori@almamedia.fi

Johanna Suhonen, johtaja, puh. 010 665 2095, johanna.suhonen@almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 27.4.2018, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli