Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Median vuosikatsaus on 2017 julkaistu

Alma Median vuosikatsaus on 2017 julkaistu

Alma Media Oyj                       Lehdistötiedote                     12.3.2018

ALMA MEDIAN VUOSIKATSAUS 2017 ON JULKAISTU

Alma Media Oyj:n vuosikatsaus 2017 on julkaistu yhtiön verkkosivuilla. Vuosikatsauksen osana on yritysvastuuraportti, jossa sovelletaan Global Reporting Initiative -organisaation GRI- raportointiohjeistoa.

Alma Median toimintakertomus ja tilinpäätös, muun kuin taloudellisen tiedon raportti sekä yhtiön selvitys hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2017 on julkaistu myös erikseen 21.2.2018.

Raportit löytyvät osoitteesta http://www.almamedia.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/taloudelliset-raportit-ja-vuosikatsaukset

Lisätietoja: Elina Kukkonen, viestintä- ja brändijohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 2333

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 12.3.2018, 16:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli