Alma Media > Uutinen > Alma Regionsin alustalle kehitettävä Visit Pori -sovellus tuo superkesän tapahtumien ja mainostajien sisällöt suurelle yleisölle

Alma Regionsin alustalle kehitettävä Visit Pori -sovellus tuo superkesän tapahtumien ja mainostajien sisällöt suurelle yleisölle

Alma Regionsin alustalle toteutettava Visit Pori -mobiilisovellus on osa Satakunnan Kansan, Porin Asuntomessujen ja Visit Porin solmimaa markkinointiviestinnän yhteistyötä. Maakuntamedian paikallistuntemuksen, mediatalon ydinosaamisen ja Alma-verkoston avulla sisällöt tavoittavat sekä porilaiset että matkailijat.
Tuleva kesä on Porissa oikea superkesä. Asuntomessujen lisäksi matkailijoita kaupunkiin houkuttelevat ainakin SuomiAreena, Pori Jazzit ja Porispere. Huhtikuussa julkaistava Visit Pori -sovellus palvelee sekä kaupungin asukkaita, messukävijöitä että matkailijoita tarjoilemalla tapahtumatiedotusta, ajankohtaisia matkailutärppejä ja etuja.

Visit Pori -sovellus toteutetaan Alma Regionsin tekemälle sovellusalustalle. Onkin luontevaa, että sisältöjen ammattilainen, mediatalo, tarjoaa ratkaisuja myös muille sisältöjä tuottaville tahoille.

– Pystymme tarjoamaan paitsi media-alustan, myös kokonaisvaltaisen kumppanuuden, jossa eri markkinointiviestinnän keinot tukevat toisiaan. Visit Pori -sovelluksen sisältöjä tuetaan esimerkiksi sisältömarkkinoinnilla, mainonnalla ja näkyvyydellä kesän erikoislehdissä, kertoo sovellusalustan tuotepäällikkö Minna Vallo.
  
Satakunnan Kansalla on vahva intressi tukea alueensa hyvinvointia ja kehittymistä. Asuntomessujen ja muiden kesätapahtumien vaikutukset ovat merkittävät alueen yrityksille ja organisaatioille, mutta sisällöillä palvellaan myös muualta Suomesta saapuvia matkailijoita. Paikallisuuden ohella maakuntamedian vahvuutena ovat myös Alma-verkoston tuomat mahdollisuudet tavoittavuudelle. 

Alman mediaverkoston avulla yritykset ja kuluttajat tavoittavat toisensa tutkitusti hyvin kaikkialla Suomessa. Asumisesta ja matkailusta kiinnostuneiden suomalaisten tavoittamiseen sopii maakunta- ja paikallismedioiden lisäksi esimerkiksi Iltalehden asumisen ja matkailun teemat, Rantapallo.fi ja Etuovi.com. 

– Fiksulla markkinoinnilla ja yhdessä tehden on eri toimijoiden mahdollista saada Porin superkesästä suurin mahdollinen hyöty, muistuttaa myyntijohtaja Hanna Jalonen Satakunnan Kansasta.

 
  • Julkaistu: 21.2.2018, 10:30
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: Digitaalisuus

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Teknologia vauhdittaa Alman matkaa kohti kehittyneitä kaupankäyntialustoja

Digitaalisuus on ollut Alma Median strategian ytimessä jo vuosia. Alma…

Trendit

PäättäjäMind – Digitalisaatio yrityksissä

Peräti 42 % asiantuntijoista vastaa, että yrityksen fokusalueena on panostaminen…

Tutkimus

Kolme neljästä fyysisen kaupan asiakkaasta tulee kauppaan valmiiksi tiedolla ja inspiraatiolla varustettuna

Alle 25-vuotiaista enää vain 9 % tekee ostoksia ainoastaan kivijalkakaupassa,…

Trendit