Alma Media > Mainostajalle > Tulevaisuuden työelämä -blogifoorumi käynnistyi Uudessa Suomessa

Tulevaisuuden työelämä -blogifoorumi käynnistyi Uudessa Suomessa

Työ muuttuu, samoin työn tekijöiden ajatukset suhteesta työhön ja työnantajaan. Muutoksen vauhdissa pysyminen on aiheena tärkeä ja mielenkiintoinen niin yksilön, yritysten kuin yhteiskunnankin näkökulmasta.

Uusi Suomi käynnisti helmikuun 2018 alussa Tulevaisuuden työelämä -blogifoorumin, joka käsittelee suomalaista työelämää ja sen muotoutumista eri näkökulmista, herättäen samalla keskustelua aiheen ympärillä.

Blogifoorumin ensimmäisen kirjoituksen julkaisi henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys HENRY ry:n hallituksen jäsen Aki Ahlroth viikolla 6. HR-työn tärkeyttä käsittelevä kirjoitus keräsi viikossa yli 6 000 uniikkia lukijaa huikealla, yli 5 minuutin keskimääräisellä lukuajalla. Tekstiä myös jaettiin LinkedIn:iin yli 560 kertaa.

Mainostajalle Tulevaisuuden työelämä -blogifoorumi tarjoaa kiinnostavan mahdollisuuden osallistua suomalaista työelämää käsittelevään keskusteluun yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneiden yleisöjen parissa. Blogikirjoituksen julkaisun lisäksi sisällöt saavat näkyvyyttä Alma Talentin medioissa natiivinostojen ja mainosnäyttöjen muodossa.

Tulevaisuuden työelämä -blogifoorumi

Lisätietoja tästä ja muista blogifoorumeista saat avainasiakaspäällikkö Suvi Roivaiselta, suvi.roivainen@almamedia.fi, p. 044 0799 855

 

 

 

  • Julkaistu: 14.2.2018, 15:05
  • Kategoria: Mainostajalle

Jaa artikkeli