Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Iltalehden uutispäätoimittajaksi Perttu Kauppinen

Iltalehden uutispäätoimittajaksi Perttu Kauppinen

Alma Media Oyj                         Lehdistötiedote 30.1.2018

ILTALEHDEN UUTISPÄÄTOIMITTAJAKSI PERTTU KAUPPINEN

Iltalehden uutispäätoimittajaksi on nimitetty YTK Perttu Kauppinen (s. 1978). Kauppinen on toiminut vuodesta 2015 Etelä-Suomen Sanomien päätoimittajana ja Mediatalo Esan sisältöjohtajana. Vuosina 2004–2014 hän työskenteli Helsingin Sanomissa toimituspäällikkönä, uutispäällikkönä ja toimittajana.

Kauppinen aloittaa tehtävässään huhtikuun aikana ja raportoi Alma News & Life -liiketoimintayksikön johtajalle ja Iltalehden vastaavalle päätoimittajalle, Kari Kivelälle.

– Pertun monipuolinen kokemus ja näkemyksellisyys istuu erinomaisesti Iltalehden monimedialliseen strategiaan. Aidosti valtakunnallisena mediana arvostamme myös kokemusta pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, Iltalehden vastaava päätoimittaja ja kustantaja Kari Kivelä sanoo.

–  Olen erittäin innostunut ja motivoitunut uudesta työstä. On mahtavaa palata takaisin valtakunnallisen uutismedian huipulle ja digiosaamisen näköalapaikalle, Perttu Kauppinen sanoo.  

Lisätietoja:
Kari Kivelä, kustantaja ja vastaava päätoimittaja, Iltalehti, puh. 010 665 2032

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 30.1.2018, 09:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli