Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Mediapartners vahvistaa rakentamisen ja asumisen ohjelmistotarjontaansa yritysostolla

Alma Mediapartners vahvistaa rakentamisen ja asumisen ohjelmistotarjontaansa yritysostolla

Alma Media Oyj                                                   Lehdistötiedote 12.1.2018

ALMA MEDIAPARTNERS VAHVISTAA RAKENTAMISEN JA ASUMISEN OHJELMISTOTARJONTAANSA YRITYSOSTOLLA

Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy täydentää rakentamiseen ja asumiseen liittyvää järjestelmäliiketoimintaansa hankkimalla Käyttösofta Oy:n koko osakekannan sen perustajilta. Käyttösoftan vuoden 2017 liikevaihto on noin 1,0 miljoonaa euroa. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Käyttösofta Oy:n kehittämä Talosofta-ohjelmisto on pienille ja keskisuurille rakennus-, saneeraus- sekä talotekniikkatoimijoille suunnattu verkkopohjainen toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmässä voidaan hallita asiakkuudet sekä hankkeet kokonaisvaltaisesti myynnistä alkaen aina laskutukseen saakka ja se on integroitu useisiin nykyaikaisiin taloushallinnon järjestelmiin.

Yhtiöllä on asiakkaita tällä hetkellä noin 100.

Talosofta liittyy osaksi Alma Mediapartnersin vahvaa asumisen toimialaan keskittyvää liiketoimintaa, johon kuuluu kuluttajille suunnattujen Etuovi.com, Vuokraovi.com ja Urakkamaailma.fi verkkopalvelujen lisäksi Kivi-kiinteistönvälitysjärjestelmä sekä asuntojen myynnin sekä asukasmuutosten ja -valintojen hallinnoimiseen tarkoitettu Nettikoti.

”Rakentamisessa on digitalisoitumiseen liittyviä mahdollisuuksia paljon, niin uusasiakashankinnan kuin uudenlaisten palvelumallienkin osalta. Tavoitteenamme on kasvattaa järjestelmäliiketoimintaamme ja rakentamisen koko prosessin kattava Talosofta-ohjelmisto sopii hyvin tuoteportfolioomme”, toteaa Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtaja Riikka Wulff.

”Talosofta liiketoiminta kasvaa ja kehittyy. Asiakas tulee hyötymään siitä, että yhdistämme meidän vahvuudet Alman vahvuuksiin ja liitymme tuotteellamme osaksi Alman tuotevalikoimaa. Jatkamme entiseen malliin tiivistä yhteistä tekemistä asiakkaidemme kanssa”, toimitusjohtaja Jani Räihä sekä toinen Käyttösofta Oy:n yrittäjistä Petri Poukkula sanovat.

Lisätietoja:
Riikka Wulff, toimitusjohtaja Alma Mediapartners Oy, puh. 010 665 3519
Jani Räihä, toimitusjohtaja Käyttösofta Oy, puh. 041 544 1937

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 12.1.2018, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli