Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj:n vuoden 2017 arvonalennustestauksen lopputulos

Alma Media Oyj:n vuoden 2017 arvonalennustestauksen lopputulos

Alma Media Oyj                          Pörssitiedote              18.12.2017 klo 14.30

ALMA MEDIA OYJ:N VUODEN 2017 ARVONALENNUSTESTAUKSEN LOPPUTULOS

Alma Media on saanut päätökseen säännönmukaiset vuotuiset arvonalentumistestaukset konsernissa. Testausten tuloksena yhtiö kirjaa konsernitilinpäätökseen yhteensä 4,0 miljoonan euron arvonalennuksen vuoden 2017 neljännelle neljännekselle. Arvonalennus kohdistuu sijoituskiinteistöihin.

Arvonalentumiskirjaus raportoidaan Alma Median neljännen neljänneksen tuloksessa oikaistuna eränä. Alma Media julkistaa neljännen neljänneksen osavuosikatsauksen ja tilinpäätöstiedotteen vuodelta 2017 14.2.2018. Yhtiö pitää ennallaan osavuosikatsauksessa 27.10.2017 antamansa arvion, jonka mukaan vuoden 2017 liikevaihdon arvioidaan pysyvän edellisvuoden tasolla ja oikaistun liikevoiton arvioidaan kasvavan selvästi vuoden 2016 tasosta.

ALMA MEDIA OYJ

Elina Kukkonen

Viestintä- ja brändijohtaja

Lisätietoja:

Juha Nuutinen, talousjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 438 0984

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 18.12.2017, 14:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli