Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Iltalehden päätoimittaja Petri Hakala jättää tehtävänsä

Iltalehden päätoimittaja Petri Hakala jättää tehtävänsä

Alma Media Oyj                         Lehdistötiedote 13.12.2017 klo 10

ILTALEHDEN PÄÄTOIMITTAJA PETRI HAKALA JÄTTÄÄ TEHTÄVÄNSÄ

Alma Median kustantaman Iltalehden päätoimittaja Petri Hakala jättää tehtävänsä ja siirtyy pois yhtiön palveluksesta.

Hakala on työskennellyt Uudessa Suomessa ja Iltalehdessä vuodesta 1987, Iltalehden päätoimittajana hän toimi vuosina 1995–2010 sekä 2014–2017. Satakunnan Kansan kustantajana ja päätoimittajana Hakala toimi vuosina 2010–2013.

Iltalehden vastaavana päätoimittajana toimii kustantaja Kari Kivelä. Iltalehti on käynnistänyt uutispäätoimittajan haun marraskuussa 2017.

        Iltalehden kertomus kotimaisessa mediamaailmassa on ainutlaatuinen. Olen saanut olla mukana sitä kirjoittamassa yli 30 vuotta. Olen tästä kiitollinen ja ylpeä. Hieno tarina ja upea yhteisö. Iltalehdellä on aina paikka sydämessäni. Muutokset ovat hyvässä vauhdissa ja toiminta vakaalla pohjalla. Nyt on oikea hetki antaa viestikapula tulevaisuuden tekijöille, Petri Hakala sanoo.

        Kiitän Petri Hakalaa ansiokkaasti työstä Iltalehden kehityksessä ja toivotan menestystä uusiin haasteisiin, Kari Kivelä sanoo.

Lisätietoja:
Kari Kivelä, kustantaja ja vastaava päätoimittaja, Iltalehti, puh. 010 665 2032

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 13.12.2017, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli