Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media toteutti toimitila- ja tuotantokiinteistön lunastuksen Tampereella

Alma Media toteutti toimitila- ja tuotantokiinteistön lunastuksen Tampereella

Alma Media Oyj                                                   Pörssitiedote   30.10.2017 klo 14.45

ALMA MEDIA TOTEUTTI TOIMITILA- JA TUOTANTOKIINTEISTÖN LUNASTUKSEN TAMPEREELLA  

Alma Media tiedotti 24.10.2016 käyttävänsä toimitila- ja tuotantokiinteistön vuokrasopimukseen sisältyvän katkaisuoption ja lunastavansa kiinteistön DNB Bank ASA:lta Patamäenkatu 7:ssä Tampereella. Kiinteistökauppa, arvoltaan 14,5 milj. euroa, toteutettiin aiemmin ilmoitetun mukaisesti 30.10.2017.

Lunastettava kiinteistö on vanha Aamulehden toimitila- ja painokiinteistö, jonka tilat ovat kokonaisuudessaan vuokrattu Alma Median ulkopuolelle. Kiinteistön vuokrausaste on tällä hetkellä 90 prosenttia. Kiinteistön vuokrattava kokonaispinta-ala on noin 18 500 m2. Kiinteistö tullaan luokittelemaan IAS 40 sijoituskiinteistöt –standardin mukaiseksi sijoituskiinteistöksi ja Alma Media soveltaa sijoituskiinteistöön hankintamenomallia, jossa kiinteistö arvostetaan hankintamenoon vähennettynä poistoilla, jotka perustuvat kiinteistön taloudelliseen vaikutusaikaan. Kaupan myötä poistuvat vuokrakulut ja syntyvät uudet poistot ovat kokoluokaltaan yhteneväisiä. Kiinteistön arvoa tarkastellaan osana Alma Media -konsernin säännönmukaista arvonalentumistestausprosessia.

ALMA MEDIA OYJ
Elina Kukkonen
Viestintä- ja brändijohtaja

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi 

Lisätietoja:
Talous- ja rahoitusjohtaja Juha Nuutinen, puhelin 010 665 3873

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 30.10.2017, 14:45
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli