Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Jussi Tuulensuu Aamulehden vt. vastaavaksi päätoimittajaksi

Jussi Tuulensuu Aamulehden vt. vastaavaksi päätoimittajaksi

Alma Media Oyj                   Lehdistötiedote                     27.9.2017

JUSSI TUULENSUU AAMULEHDEN VT. VASTAAVAKSI PÄÄTOIMITTAJAKSI

Päätoimittaja Jussi Tuulensuu, 40, siirtyy 9.10.2017 alkaen Aamulehden vt. vastaavaksi päätoimittajaksi. Tuulensuu on toiminut Aamulehden päätoimittajana syyskuun 2015 alusta.

Aamulehden nykyinen vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen siirtyy Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaavaksi päätoimittajaksi.

Lisätietoja:
Kari Juutilainen, liiketoimintayksikön johtaja, Alma Regions
Puh. 050 435 4159

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 27.9.2017, 15:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli