Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kutsu Alma Median pääomamarkkinapäivään 2017

Kutsu Alma Median pääomamarkkinapäivään 2017

Alma Media Oyj                          Lehdistötiedote                       8.9.2017

KUTSU ALMA MEDIAN PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄÄN 2017

Alma Media Oyj kutsuu sijoitusanalyytikot ja institutionaaliset sijoittajat pääomamarkkinapäiväänsä tiistaina 28.11.2017 klo 11.30 – 15.30. Tilaisuus pidetään Alma-talossa, Alvar Aallon katu 3 C, Helsinki.

Tilaisuudessa Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Kai Telanne käy läpi Alma Median strategiaa ja talous- ja rahoitusjohtaja Juha Nuutinen taloudellista kehitystä. Lisäksi ohjelmassa on katsaus mediayhtiöiden toimintaympäristöön, mainosmarkkinan muutoksiin, mediasektorin teknologiseen kehitykseen kuin myös yhtiön liiketoiminta-alueiden ajankohtaisiin asioihin. 

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 23.11.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kutsut@almamedia.fi.

Pääomamarkkinapäivä alkaa lounaalla klo 11.30 ja esitykset alkavat klo 12.00. Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan yhtiön verkkosivuilla ja lähetetään ilmoittautuneille 20.11.2017 mennessä. Tilaisuuden esitysmateriaalit julkaistaan pääomamarkkinapäivän aikana Alma Median verkkosivuilla www.almamedia.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/esitykset. Esitysmateriaalit julkaistaan vain englannin kielellä.

ALMA MEDIA OYJ

Elina Kukkonen
viestintä- ja brändijohtaja

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 8.9.2017, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli