Alma Media > Uutinen > Etuovi.com selvitti: Kysyntä asuntomarkkinoilla vireää, yhteydenotot myyjiin huipputasolla elokuussa

Etuovi.com selvitti: Kysyntä asuntomarkkinoilla vireää, yhteydenotot myyjiin huipputasolla elokuussa

Alma Mediaan kuuluvan asuntopalvelun Etuovi.comin käytöstä kertyvän datan mukaan kysyntä asuntomarkkinoilla on ollut varsin vireää perinteisesti hiljaisena pidettynä kesäaikana. Elokuussa ostoaikeita hyvin indikoivat mittarit, asunnon myyjälle lähetettyjen yhteydenottopyyntöjen määrä sekä ilmoitusten lukukerrat, olivat ennätystasolla.

Asunnon myyjälle Etuovi.comin kautta lähetettyjen yhteydenottojen määrä oli elokuussa 10% korkeampi kuin vuotta aiemmin. Samaan aikaan myös uusia hakuvahteja tallennettiin 11% vertailuajankohtaa enemmän. Ilmoitusten lukukerrat kasvoivat Etuovi.comissa elokuussa selvästi kovempaa vauhtia ja ilmoituksia luettiin yli 30% enemmän kuin vuotta aiemmin. Tilastojen mukaan kysyntä asuntomarkkinoilla on edellisvuosina vilkastunut syksyn etenemisen myötä, ja tämä antaakin luvan odottaa vireää asuntokaupan syksyä 2017, toteaa Etuovi.comin data-analyytikko Niina Matikainen.

Etuovi.com on asumisen palvelu, josta löytyvät niin yritysten kuin yksityisilmoittajienkin myytävät asunnot. Viikoittain palvelulla on keskimäärin 900 000 käyttäjää (Google Analytics, viikot 1-35/2017). Etuovi.com on osa Alma Median Alma Markets –liiketoimintayksikköä, johon kuuluu useita asumiseen, rekrytointiin, autoihin ja matkailuun liittyviä verkkopalveluita kuten Vuokraovi.com, NettiKoti.fi, Monster.fi, Autotalli.com, Autosofta.fi, Autojerry.fi ja Gofinland.fi.

Lisätiedot dataan liittyen:
Niina Matikainen, data-analyytikko, Alma Mediapartners, p. 0407522198
Etuovi blogi: http://www.etuovi.com/koti/teema/asumisen-tilastot

Tiedot ovat peräisin Etuovi.comin tietokantaan tallentuneista sivuston tapahtumista. Tarkempaa tietoa kysynnän mittareista löytyy Etuovi-blogista: https://www.etuovi.com/koti/blogi/kysynta-asuntomarkkinoilla-vireaa-yhteydenotot-myyjiin-huipputasolla/

  • Julkaistu: 8.9.2017, 12:30
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: trendit

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Viisi markkinoinnin trendiä 2022 – näistä vielä puhutaan

Trendikatsaukset tehdään tyypillisesti alkuvuonna, mutta maailman ja trendien muovautuessa yhä…

Trendit

Kolme neljästä fyysisen kaupan asiakkaasta tulee kauppaan valmiiksi tiedolla ja inspiraatiolla varustettuna

Alle 25-vuotiaista enää vain 9 % tekee ostoksia ainoastaan kivijalkakaupassa,…

Trendit

Alma Asuminen Spotlight 2021 -webinaarissa kerrottiin asumisen kuumimmat trendit

Alman Asumisen mediat ja palvelut järjestivät Asumisen tulevaisuus tunnissa: Alma…

Trendit