Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Elina Kukkonen on nimitetty Alma Median viestintä- ja brändijohtajaksi

Elina Kukkonen on nimitetty Alma Median viestintä- ja brändijohtajaksi

Alma Media Oyj                                                                               Pörssitiedote 21.7.2017 klo 11.00

ELINA KUKKONEN ON NIMITETTY ALMA MEDIAN VIESTINTÄ- JA BRÄNDIJOHTAJAKSI

DBA (KTT) Elina Kukkonen (s. 1970) on nimitetty Alma Median viestintä- ja brändijohtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.9.2017 alkaen. Kukkonen on työskennellyt eri tehtävissä Alma-konsernissa vuodesta 1998. Viimeksi hän on vastannut Alma-brändin kehittämisestä ja markkinoinnista sekä toiminut Alma Median yhteismyynnin (Alma Mediaratkaisut) markkinointijohtajana. Aiemmin Kukkonen on myös toiminut Kauppalehden johtoryhmässä ja Aamulehden markkinointipäällikkönä.

”Olen erittäin iloinen, että voimme nimittää oman talon kasvatin viestintä- ja brändijohtajaksemme. Elinalla on vahvat näytöt vaativista markkinointitehtävistä Alman eri medioissa ja liiketoiminnan tukemisesta markkinoinnin keinoin. Hänen toimenkuvansa laajentuessa nyt brändin kehittämisestä Alman konserniviestintään, olen vakuuttunut, että Elinan määrätietoisella otteella Alman kasvutarinaa viedään vauhdilla eteenpäin ja seuraavalle tasolle”, toteaa Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.

”Alman medioiden sisällöt, palvelut ja toiminta muodostavat vahvan perustan brändille, jota yhdessä osaavien ammattilaistemme kanssa asiakkaita kuunnellen kehitämme edelleen. Digitaalisessa ajassa ensiluokkainen asiakaskokemus sekä eri sidosryhmiemme sitoutuminen ja luottamus meihin määrittävät lopulta brändimme arvon”, Elina Kukkonen puolestaan sanoo.

Kukkosen vastuualueeseen kuuluvat asiakaskokemus, konserniviestintä, yritysvastuu sekä sijoittajasuhteet.

Alma Media Oyj                                                               
Kai Telanne
Toimitusjohtaja

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Lisätietoja:
Kai Telanne, toimitusjohtaja, puh. 010 665 3500
Elina Kukkonen, markkinointijohtaja, Alma Mediaratkaisut, puh. 010 665 2333

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 21.7.2017, 11:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli