Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Mediapartners Muuttomaailma Oy:n osakkaaksi

Alma Mediapartners Muuttomaailma Oy:n osakkaaksi

Alma Media Oyj                      Lehdistötiedote                                      19.7.2017 klo 16.00

ALMA MEDIAPARTNERS MUUTTOMAAILMA OY:N OSAKKAAKSI

Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy on hankkinut omistukseensa 25 prosenttia muuttopalveluiden kilpailutuksia tarjoavasta Muuttomaailma Oy:stä. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Muuttomaailma Oy ylläpitää ja kehittää täyden palvelun kilpailutamuuttopalvelu.fi –markkinapaikkaa, jossa asunnonvaihtaja voi helposti suunnitella muuttonsa, kilpailuttaa palvelutarjoajat sekä vertailla ja valita itselleen sopivimman muuttofirman.

Kilpailutamuuttopalvelu.fi –muuttosivusto on perustettu vuonna 2015. Viimeisen kahden vuoden aikana sen kautta on välitetty jo yli 10 000 tarjouspyyntöä. Palveluun on rekisteröitynyt 150 muuttofirmaa eli noin kolmannes Suomen kaikista muuttofirmoista. Muuttoja Suomessa arvioidaan tehtävän vuosittain noin 900 000.

Yhä useampi suomalainen on halukas ulkoistamaan muuttonsa. Alma Median Etuovi.com-palvelun käyttäjille huhtikuussa 2017 tehdyn kyselyn mukaan vuoden aikana muuttaneista jo 35 prosenttia oli käyttänyt muutossaan muuttopalveluita. Käytetyin palvelumuoto kyselyn mukaan olivat muuttomiehet.

  Tavoitteenamme on laajentaa Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin käyttäjille tarjottavaa palvelutarjoamaa, ja muuttopalvelut ovat luonteva osa asunnonvaihtopalveluiden kokonaisuutta. Haluamme myös tarjota kuluttajille yhä räätälöidympiä ja personoidumpia palveluita. Tästä esimerkkinä erilaiset kilpailutuspalvelut ovat jo lyöneet itsensä läpi monella saralla, ja kuluttajat ovat koko ajan tottuneempia kilpailuttamaan hankintansa, toteaa Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtaja Riikka Wulff.

  Olemme saaneet muuttajilta ja muuttofirmoilta reilusti positiivista palautetta ja kiitosta verkkopalvelustamme. Nyt haluamme tuoda palvelun enemmän näkyville, kaikkien muuttajien tietoisuuteen, ja Alma Mediapartners Oy on siihen erittäin hyvä kumppani. Tavoitteenamme on helpottaa sopivan muuttopalvelun löytämistä ja tehdä muuttamisesta mukavampaa, sanoo Muuttomaailma Oy:n perustajaosakas Eero Rönkkö.

Verkkopalvelu löytyy osoitteesta www.kilpailutamuuttopalvelu.fi

Lisätietoja:

Riikka Wulff, toimitusjohtaja, Alma Mediapartners Oy, puh. 010 665 3519

Eero Rönkkö, Muuttomaailma Oy:n perustajaosakas, puh. 0500 222 000

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 19.7.2017, 16:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli