Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Muutos Alma Median johtoryhmässä

Muutos Alma Median johtoryhmässä

Alma Media Oyj                  Pörssitiedote                  5.7.2017 klo 12.00

MUUTOS ALMA MEDIAN JOHTORYHMÄSSÄ

Alma Media Oyj:n viestinnästä, sijoittajasuhteista ja yritysvastuusta vastaava johtaja Rauno Heinonen siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle syyskuun 2017 aikana. Heinonen on toiminut Alma Median viestintäjohtajana ja konsernin johtoryhmän sihteerinä vuodesta 2007. Rauno Heinosen seuraajan valintaprosessi on käynnistetty.

”Kiitän Rauno Heinosta hänen merkittävästä panoksestaan yhtiön konserniviestinnän kehittämisessä ja johtamisessa viimeisen kymmenen vuoden aikana ja toivotan hänelle mitä parhainta menestystä uusissa tehtävissä”, toteaa Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.

ALMA MEDIA OYJ

Kai Telanne
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Kai Telanne, toimitusjohtaja, puh. 010 665 3500

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 5.7.2017, 12:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli