Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Mediuutiset kokonaan Alma Median omistukseen

Mediuutiset kokonaan Alma Median omistukseen

Alma Media Oyj                  Lehdistötiedote                       30.6.2017

MEDIUUTISET KOKONAAN ALMA MEDIAN OMISTUKSEEN

Alma Mediaan kuuluva Alma Talent Oy on tänään tehdyllä kaupalla ostanut Mediuutiset Oy:n kokonaan omistukseensa. Aiemmin Alma Talentin omistusosuus Mediuutiset Oy:stä oli 50%. Myyjä on Bonnier-konserniin kuuluva Bonnier Business Press Ab. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

Mediuutiset on sitoutumaton terveysalan uutis- ja ajankohtaismedia lääkäreille, lääkealan ammattilaisille ja päättäjille sekä julkisessa terveydenhuollossa että yrityksissä. Mediuutiset järjestää myös alan tapahtumia ja seminaareja. Päätoimittajana toimii Anna Niemelä.

”Alma Talent keskittyy liiketoiminnassaan eri alojen ammattilaisiin ja päättäjiin tarjoten heille tietoa, työkaluja ja koulutusta. Mediuutiset on omassa kohderyhmässään erinomainen brändi ja sopii oikein hyvin osaksi mediaperhettämme. Terveys- ja sosiaaliala on ison murroksen edessä ja kasvava tarve alaan liittyvälle hyötytiedolle on ilmeinen”, toteaa Juha-Petri Loimovuori, Alma Talentin toimitusjohtaja.

Lisätiedot:
Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja Alma Talent Oy, p. +358 500 511036

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 30.6.2017, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli