Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media on myynyt osuutensa Tampereen Tietoverkko Oy:stä

Alma Media on myynyt osuutensa Tampereen Tietoverkko Oy:stä

Alma Media Oyj            Lehdistötiedote              29.6.2017

ALMA MEDIA ON MYYNYT OSUUTENSA TAMPEREEN TIETOVERKKO OY:STÄ

Alma Media on myynyt osuutensa Tampereen Tietoverkko (TTV) Oy:stä Elisa Oyj:lle. Alma Media omisti yhtiöstä 35,14 % osuuden.

Alma Media on ollut Tampereen Tietoverkko Oy:n pitkäaikainen omistaja, mutta yhtiöillä ei ole ollut yhteisiä liiketoimintoja, eikä omistus yhtiössä ole kuulunut Alma Median ydinliiketoimintoihin.

Alma Media kirjaa osakkuusyhtiönsä osakkeiden myynnistä kertaluonteisen 1,1 milj. euron myyntivoiton toisen vuosineljänneksen tulokseen.

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja

Lisätietoja:
Juha Nuutinen, talousjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 438 0984

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 29.6.2017, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli