Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Median vuosikatsaus 2016 on julkaistu

Alma Median vuosikatsaus 2016 on julkaistu

Alma Media Oyj                       Lehdistötiedote                     16.3.2017

ALMA MEDIAN VUOSIKATSAUS 2016 ON JULKAISTU

Alma Media Oyj:n vuosikatsaus 2016 on julkaistu yhtiön verkkosivuilla. Vuosikatsauksen osana on Global Reporting Initiative -organisaation G4- ja Media Sector Supplement –ohjeistusten pohjalta sovellettu yritysvastuuraportti.

        Olemme uudistaneet vuosiraportointiamme totettaaksemme Alman tarkoitusta kiihdyttää kestävää kasvua ja laatineet ensimmäisen integroituun IIRC-raportointimalliin pohjautuvan vuosikertomuksen. Uudistuksella pyrimme kertomaan, kuinka Alma Media tuottaa arvoa eri sidosryhmilleen. Avaamme myös yritysvastuumme toteuttamista aiempaa laajemmin, Alma Median viestintäjohtaja Rauno Heinonen sanoo.

Alma Median toimintakertomus ja tilinpäätös sekä yhtiön selvitys hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2016 on julkaistu myös erikseen 1.3.2017.

Raportit löytyvät osoitteesta http://www.almamedia.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/taloudelliset-raportit-ja-vuosikatsaukset

Lisätietoja: Rauno Heinonen, viestintäjohtaja, p. 010 665 2251

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 16.3.2017, 14:39
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli