Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus 2016 julkaistu

Alma Median toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus 2016 julkaistu

Alma Media Oyj                   Pörssitiedote                       1.3.2017 klo 14.30

ALMA MEDIAN TOIMINTAKERTOMUS, TILINPÄÄTÖS JA TILINTARKASTUSKERTOMUS 2016 JULKAISTU

Alma Median toimintakertomus, tilinpäätös sekä tilintarkastuskertomus tilikaudelta 2016 on julkaistu tämän tiedotteen liitteenä sekä osoitteessa http://www.almamedia.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/taloudelliset-raportit-ja-vuosikatsaukset.

Lisäksi Alma Media on julkaissut tänään selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästään, joka löytyy tämän tiedotteen liitteenä. Se on myös saatavilla osoitteessa http://www.almamedia.fi/sijoittajat/hallinnointi/hallinto.

Alma Median vuosikatsaus vuodelta 2016 julkaistaan viimeistään viikolla 12.

ALMA MEDIA OYJ
Juha Nuutinen
Talous- ja rahoitusjohtaja

Lisätietoja: Alma Media Oyj, Juha Nuutinen, p. 010 665 3873

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 1.3.2017, 14:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli