Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj: Yhtiön kaupankäynti- ja liikkeeseenlaskijatunnuksen muutos

Alma Media Oyj: Yhtiön kaupankäynti- ja liikkeeseenlaskijatunnuksen muutos

Alma Media Oyj                          Pörssitiedote              12.1.2017 klo 14.00

ALMA MEDIA OYJ: YHTIÖN KAUPANKÄYNTI- JA LIIKKEESEENLASKIJATUNNUKSEN MUUTOS

Alma Media Oyj:n kaupankäyntitunnuksen muutos  ALN1V:stä ALMA:ksi  tulee voimaan Nasdaq Helsingin INET-kaupankäyntijärjestelmässä 17.1.2017 alkaen. Samalla myös yhtiön liikkeeseenlaskijatunnus muuttuu ALN:stä ALMA:ksi. 

Uudet perustiedot:

Yhtiön nimi: Alma Media Oyj
Uusi kaupankäyntitunnus: ALMA
Uusi liikkeeseenlaskijatunnus: ALMA
ISIN-koodi: FI0009013114
Order book id: 29471 

ALMA MEDIA OYJ

Rauno Heinonen

Viestintäjohtaja

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 400 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2015 liikevaihto oli 291,5 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 12.1.2017, 14:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli