Alma Media > Uutinen > Alman uutishuoneen luetuimmat jutut 2016

Alman uutishuoneen luetuimmat jutut 2016

Listasimme vuoden 2016 suosituimmat jutut Alma Median uutishuoneella. Luetuimpien artikkelien joukkoon mahtui juttuja digitaalisuudesta, markkinoinnista ja erilaisista mainosratkaisuista, kuten sisältömarkkinoinnista. Myös vinkit työnhakuun kiinnostivat. Katso suosituimmat artikkelit alta.

1. Käyttöliittymäsuunnittelija – tämän päivän huippumyyjä

Riikka Wulff

Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtaja Riikka Wulff uskoo tulevaisuuden kasvupolun olevan enenevissä määrin palveluissa, joissa osto tapahtuu suoraan verkossa. Digibisnekseen siirryttäessä käyttöliittymäsuunnittelijan tulee ajatella huippumyyjän tavoin. Lue koko artikkeli.

2. Markkinoidaan markkinointia

Anne_Korkiakoski

Markkinointipanokset ovat Suomessa vain noin puolet siitä, mitä ne ovat vastaavilla yrityksillä kilpailevissa maissa. Anne Korkiakosken käynnistämän Siksi markkinointia -hankkeen tavoitteena on saada suomalaiset yritykset panostamaan markkinointiin, jotta osaamisemme ja tuotteemme saavat ansaitsemansa kaupallisen menestyksen maailmalla. Lue koko artikkeli.

3. Santtu Elsinen vahtii digitalisoimisen etenemistä

santtu_elsinen_2

Vuoden 2016 alusta aloittanut Santtu Elsinen on Alman ensimmäinen CDO eli Chief Digital Officer. Mikäs se tällainen tehtävä on? Lue koko artikkeli.

4. Työnhakuun kaivataan usein neuvoa ja tukea

Monster_artikkeli

Kuinka kiteytän oman osaamiseni CV:ssä? Miten löydän piilotyöpaikan? Entä jos saan kutsun videohaastatteluun? Saako yli viisikymppinen vielä töitä? Monsterin työnhakijapalveluista vastaava Mirva Puranen jakaa omat vinkkinsä työnhakuun. Lue koko artikkeli.

5. Sisältömarkkinointi on parhaimmillaan hyötymarkkinointia

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on voimakas trendi, josta odotetaan tulevaisuudessa merkittävää kasvua. Mutta vain pitkäjänteinen työ, riittävän laadukkaasti ja asiakasta kuunnellen tehdyt sisällöt ratkaisevat. Lue koko artikkeli.

  • Julkaistu: 9.1.2017, 14:00
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: trendit

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Viisi markkinoinnin trendiä 2022 – näistä vielä puhutaan

Trendikatsaukset tehdään tyypillisesti alkuvuonna, mutta maailman ja trendien muovautuessa yhä…

Trendit

Kolme neljästä fyysisen kaupan asiakkaasta tulee kauppaan valmiiksi tiedolla ja inspiraatiolla varustettuna

Alle 25-vuotiaista enää vain 9 % tekee ostoksia ainoastaan kivijalkakaupassa,…

Trendit

Alma Asuminen Spotlight 2021 -webinaarissa kerrottiin asumisen kuumimmat trendit

Alman Asumisen mediat ja palvelut järjestivät Asumisen tulevaisuus tunnissa: Alma…

Trendit